JAVOROVÝ SIRUP


U javorového sirupu nedávno došlo ke změně kategorií. K výrobě citronády musíte použít ten nejtmavší, na obrázku zcela vpravo. 
Bez ohledu na názvy a varianty ve stupních apod. je podstatné, že musí jít o šťávu, která se stáčí jako poslední, těsně předtím, než na javorech vyrazí jarní pupeny (buds). Řekne-li se farmáři "last sugaring before buds", bude mu bez ohledu na zmatky ve stupních jasné, oč vám jde. Lze také použít pojmu "light transmission percentage" (světelná propustnost; průsvitnost) od 27 do 43%, přičemž 27 či méně procent je pro citronádu nejlepší.

Tento sirup je vysoce efektivní při léčbě mykóz a při rozličných odtučňovacích kůrách!

JAK A PROČ PŮSOBÍ JAVOROVÝ SIRUP

Javorový sirup z Kanady do ČR dováží firma

Václav Mervart, SUNFOOD, Jiráskova 557, Dobruška
tel.: 0443/623817

Linky na zdroje javorového sirupu.

Seznam adres a telefonů javorových farem v US & CA

Ceny javorového sirupu a objednávky; USA (1)

Ceny javorového sirupu a objednávky; USA (2)

Ceny javorového sirupu a objednávky; USA (3)

Ceny a objednávky javorového sirupu Quebec, Kanada

TABULKA KATEGORIÍ